Johannaskarstrom!

 

Smärtan av saknad. Finns inget o göra. 

Men att låtsas som att inget gör ont gör nog ondast.

/J

Tisdag

 

Japp, tisdagen är över och de sista dagarna på veckan är korta. Så skönt att kurser avslutas men trots det har vi en hel del kvar. Nästa vecka väntar ett tungt matteprov men det är mitt sista!

Middagsdejt med mamma blev det ikväll då en hel del inför studenten samt balen har diskuterats. Mycket som ska göras på kort tid. Dags att bland annat boka frisör som hela stan möjligtvis gör. Imorgon står plugg på schemat men även ett roligt träningspass, nämligen mage. 

Lite kort och gott. /J

 

Just do it

Kvalitetstiden med brorsan lyckas alltid bli på gymmet. Idag hann vi med löprunda på ca 5km & ett bålpass. Så fruktansvärt jobbigt men nu när man ligger i soffan och kollar på film känns det rätt härligt i kroppen.

Försökte mig på kullerbyttor & att stå på huvudet men gick ju sisodär. 

Mysig men kort helg i dalarna är snart över. Så imorgon bär det av hem till nypan. 

/J

Äre lördag så är det

Ja, idag skiter jag lite i vad jag borde ta tag i och spenderar tiden med min kära familj istället. Kanske något jag ångrar senare men så värt för stunden.

Har landat i dalarna & lite shopping har vi hunnit med. Dock inget för min del men brorsan hitta en riktigt snygg kostym inför sommarens festligheter samt grejer till lägenheten. 

/J

 

Lunchdejt

Så grymt underbart med fredag igen! dock har jag en hel del att ta tag i nu i helgen. 

Började morgonen med yoga, som var en bra start på dagen. Dock var det lite komiskt då jag är otroligt stel men på något sätt var det rätt skönt & det blir antagligen köra det någon mer gång. Sen blev det en lektion & sen vidare in till stan för att luncha med Sandra.

Skulle fått lite plugg gjort med gick sisodär då man alltid lyckas komma in på annat. 

Nu blir det packa ihop lite grejer och dra på hörlurarna för 3h bilresa till dalarna. 

/J

Ett MÃ…STE....

...När dom kommer in i fler storlekar. Så enkla,snygga men samtidigt otroligt sköna. Lättbrun kropp och vita chanelliknande skor för ett mycket bättre pris. Värt med andra ord. 

/J

New

Detta är skorna jag glömde visa. Båda är väldigt lika men tycker båda var rätt snygg samt obeskrivligt sköna. Vet dock ej vilka som kommer att användas på självaste studenten men jag väntar ju fortfarande på de tredje paret. 

Det börjar närma sig nu. Om ca tre veckor sätts våra betyg, tre veckor! Underbart.

/J

16.09

Varför inte ladda om på nytt & köra igen! 

Next up, Cx + mage

/J

23.08

 

Så fruktansvärt trött och att krypa ner i en varm säng skulle inte vara så dumt. Dagen i sig har varit rätt grå & tråkig men det gäller ändå att lyckas hitta vändpunkten på dagen, vilket jag gjorde.

Imorgon vankas två träningspass och kort skoldag. Rätt skönt! 

Men nu, dags för Johanna att krypa ner i sängen för lite skönhetssömn

/J